Вести

ОПШТИНСКИ ОДБОР СНС СУРЧИН СЕ ПРИКЉУЧИО ХУМАНИТАРНОЈ АКЦИЈИ „ЧЕП ЗА ХЕНДИКЕП“

Општински одбор СНС Сурчин, на иницијативу Зорице Митровић, председника Месног одбора Јаково 1, одлучио је да се прикључи хуманитарној акцији ЧЕП ЗА ХЕНДИКЕП за нашу Ану Јововић из Јакова.

Сакупљене чепове можете донети у просторије Општинског одбора СНС Сурчин, ул. Војвођанска бр.213 у Сурчину, сваког радног дана од 10 – 17 часова.

Акција ЧЕП ЗА ХЕНДИКЕП има за циљ прикупљање пластичних чепова, како би се новцем од рециклаже обезбедила набавка нове протезе за ногу девојчицe из Јакова. Ана Јововић, 16-годишња параолимпијка, постигла је фантастичне резултате на Светском јуниорском првенству у пливању. Она је у Холандији освојила шест медаља, четири златне и две бронзане. 

Ана је као мала, због тумора, остала без десне ноге. Покрете прави из кука и рамена. Међутим, почела је да јој се криви кичма, што је оптеретило и здраву ногу. Из тог разлога јој је потребна квалитетнија протеза.

Зато је покренута акција ЧЕП ЗА ХЕНДИКЕП. Овим путем молимо све људе добре воље да сакупљају пластичне чепове и донесу их у просторије Општинског одбора СНС Сурчин, и на тај начин покажу своју хуманост.