Вести

Општински одбор Српске напредне странке Сурчин упућује писмо подршке председнику Србије Александру Вучићу

ОО СНС Сурчин осуђује све чешће нападе опозициoних лидера који се противе напретку Србије, и пружа пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу.
За време њихове владавине Србија је стагнирала, доведена на ивицу банкротства, плате су биле најмање у региону, а питање Косова и Метохије се није ни спомињало. Због овога и свега осталог заслужно одлазе на политичко сметлиште Србије.
Србија предвођена председником Александром Вучићем данас снажно корача у нове реформе и напредује у сваком погледу. Данас имамо сарадњу и са Истоком и са Западом, изграђујемо добросуседске односе са свима уздигнуте главе, али не заборављајући своје претке и историју, чувајући свој интегритет и територијални суверенитет. Данас се не ћути о питању Косова и Метохије, већ се о њему отворено разговара и тражи најбоље могуће решење.
Економске реформе које је започео Александар Вучић док се налазио на функцији премијера Србије, довеле су до тога да се данас у Србији разговара о повећању плата и пензија, али без подизања кредита и нових задуживања. Финансије у Србији су данас консолидоване а јавни дуг се смањује.
Поред свих економских проблема које је преузео да решава, председник Александар Вучић почео је да решава и горући проблем у Србији а то је питање наталитета. Питање о коме нико у новијој политичкој историји није говорио, а које нас као тумор подмукло и ћутљиво изједа сваког дана.
Сваког дана у Србији отварамо нови пут, нови мост, дочекујемо стране државнике као и стране инвеститоре, помажемо домаће произвођаче, улажемо у нашу пољопривреду, гледамо у осмехе наше деце, и осећамо се као део европске породице.
Општински одбор СНС Сурчин подржава напоре председника Александра Вучића, да својим грађанима обезбеди што боље услове за живот и захваљује му се што представља такву Србију на коју можемо да се поносимо.