Вести

ОТВОРЕН ОБЈЕКАТ ККК "МАРИНА" ПРОГАР

Председник Кајакашког савеза Србије Мирко Нишовић и председник ГО Сурчин Стеван Шуша, отворили су новоизграђени објекат ККК "Марина" у Прогару. Нишовић је рекао да је ово велики дан за кајакашки спорт не само у Београду, већ и Србији.

- ККК "Марина" Прогар је муњевито напредовала, пре свега захваљујући људима који воде клуб и општини Сурчин која је препознала да деца желе да се баве спортом, а не нечим другим - истакао је Нишовић.

Председник ГО Сурчин Стеван Шуша је рекао, да је општина уз много напора успела да створи одличне услове деци да се баве спортом.

- Поред свих паркова које смо урадили у сваком месту, отварамо и један спортски објекат за децу. Надам се да ћемо за недељу дана имати дупло више деце на тренинзима, јер кајак и кану спадају у групу најздравијих спортова. Једина жеља нам је да створимо још једног шампиона - истакао је Шуша.

Кајакашки савез Београда донирао је чамац ККК "Марина" Прогар.

Општина Сурчин, где је на власти Српска напрадна странка, у претходном периоду трудила се да нашој деци побољша услове за бављење спортом, како би што већи број деце одвојила од савремених комуникација и мотивисала их да буду физички активни.