Вести

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБА СУВЕНИРА У КУЛТУРНОМ ЦЕНТРУ СУРЧИН

Данас је у просторијама КЦ Сурчин  отворена изложба сувенира под називом „Учини по својој вољи, изради сувенир најбољи“. Ова изложба представља круну двомесечног труда полазника радионице израде сувенира коју је покренуо Културни центар Сурчин захваљујући градском Сектераријату за спорт и омладину.

IZLOŽBA SUVENIRA

Мали уметнички предмети са сремачким мотивима и симболима Сурчина, биће изложени у просторијама Културног центра у Косовској 2.

-Реализатори су Културни центар Сурчин и Секретаријат за спорт и омладину и наша стална и велика подршка Градска општина Сурчин, затим канцеларија за младе општине Сурчин и омладинци. У априлу месецу смо имали више основаца, док су нам у мају месецу били активнији омладинци. У мају су осмаци спремали малу матуру па их је то омело, у сваком случају све је било баш онако како треба – изјавила је Тања Аћимовић, КЦ Сурчин.

IZLOŽBA SUVENIRA

Током читаве године у Сурчину ће бити организоване сличне радионице.Сви ови сувенири биће намењени гостима и пословним партнерима Општине и Јавних предузећа. Поред тога, моћи ће да се нађу и на свим туристичким локацијама општине Сурчин.

IZLOŽBA SUVENIRA