Вести

ПОЧЕЛА ТАКМИЧЕЊА У ОКВИРУ ШКОЛСКОГ СПОРТА

Зимски распуст за ову школску годину је завршен, па су са повратком ђака у школске клупе почела такмичења у окву пројекта школског спорта који реализује Јавно предузеће за спорт и рекреацију у сарадњи са општином Сурчин и Градским секретаријатом за спорт.

Ових дана из балон сале "Интеграл" може се чути гласно навијање јер је у току такмичење у футсалу за ученике сурчинских oсновних школа од 5. до 8. разреда.

Ово такмичење је изазвало велико интересовање ученика, имајући у виду да велики број деце тренира фудбал, истакла је Снежана Вукеновић, директорка ЈП за спорт и рекреацију.

Дејан Боровић, професор физичке културе је изразио задовољство што сурчинска деца сада имају довољно спортских хала и школских сала где могу да се друже бавећи се спортом. 

Турнир је посетио и члан већа ГО Сурчин Предраг Барош који је нагласио да је пројекат успео јер су на првом месту деца задовољна, како играчи, тако и навијачи.

ЈП за спорт и рекреацију и општина Сурчин кроз бројне јавне конкурсе помажу спортске клубове, попут бесплатних термина и набавке спортске опреме.

 

Izvor: surcin.rs