Вести

ПОЧЕЛИ БЕСПЛАТНИ СПОРТСКИ ПРОГРАМИ ЗА ОСНОВЦЕ

У фискултурној сали у Бољевцима, данас је почео спортски програм ,,ЈАКИ И СНАЖНИ У БОРБИ ПРОТИВ ВИРУСА 2021", бесплатан за све основце, који организује Јавно предузеће за спорт и рекреацију, у сарадњи са градским Секретаријатом за спорт и омладину.
 
Велики број малишана, који су пристигли упркос великој температури, поздравио је члан Већа Градске општине Сурчин Предраг Барош и пожелео им лепо дружење и забаву. Програм ће трајати од 05.07-16.07.2021.године, у Спортској фискултурној сали у Бољевцима у интервалу од 9-13 часова. Вештинама три спортске гране кошарке, одбојке и малих олимпијских игара, децу ће научити лиценцирани тренери и професори физичког васпитања. 
 
Директорка Јавног предузећа за спорт и рекреацију Тања Делић позвала је све заинтересоване основце да дођу, друже се и здраво проведу своје слободно време. 
 
У августу месецу, од 02.08 -13.08.2021 године, у интервалу од 9-13 часова, у комплексу Балона ,,Интеграл" у Сурчину (Бановачка бр.1, Сурчин), биће реализован пројекат ,,ДУГООЧЕКИВАНИ СПОРТСКИ ЛЕТЊИ РАСПУСТ У СУРЧИНУ 2021", који ће обухватити три спортске гране: АТЛЕТИКУ, ФУДБАЛ и ШАХ.
 
Сви заинтересовани основци могу да се пријаве   на број телефона: 066/8637-832 Слађана Велисављевић.
 
Марина Кузмановић
Извор: surcin.rs