Вести

ПОЧЕТАК ИЗГРАДЊЕ ВОДОВОДНЕ И ГАСНЕ МРЕЖЕ У НАСЕЉУ КЉУЧ

Председник Општинског одбора СНС Сурчин, Милош Дангубић заједно са активистима и представницима ГО Сурчин (СНС), обишли су почетак радова на изградњи водоводне и гасне мреже у насељу Кључ у Сурчину.

Сурчинско насеље Кључ има око 250 кућа. Грађани су имали великих проблема са снабдевањем воде, пре свега за пиће.

- Људи су били у великим проблемима јер им је била потребна пре свега вода за пиће. Тестирање воде много кошта, а и куповина вода за пиће. Тако да је Градска општина Сурчин у претхондном периоду уложила велике напоре, у договору са Градом Београдом, постигнут је договор. Није све било лако да се коцкице сложе, али све се на крају завршило добро по становнике насеља Кључ. Данас се гради примарна водоводна мрежа. После примарне, у договору са грађанима, изградиће се и секундарна водоводна мрежа - рекла је Тања Делић за МАГ телевизију, заменица председнице ГО Сурчин.

Поред вододне мреже, овом приликом се гради и мрежа за гас.

- Имамо према једном одређеном броју грађана обавезу, који су платили своје прикључке. Надам се уз наше напоре, и уз лепо време, да приведемо то крају. Нама јесте циљ да се и други грађани прикључе. Људи су мало скептични, али кад су видели почетак радова почели су да долазе код нас у "Сурчин  гас", где људи потписују уговоре за гасификацију и воду. Убеђен сам да ће велики број грађана да се определи за то - рекао је Рајко Матовић, заменик директора Јавног предузећа "Сурчин гас".

Рок за завршетак радова је 80. дана. 

 

 

ТВ МАГ Обреновац

Тања Делић, заменица председника општине Сурчин

Рајко Матовић, заменик директора ЈП Гас, Сурчин

ВОДОВОД - КЉУЧ

ВОДОВОД - КЉУЧ

ВОДОВОД - КЉУЧ

ВОДОВОД - КЉУЧ

ВОДОВОД - КЉУЧ

ВОДОВОД - КЉУЧ

ВОДОВОД - КЉУЧ

ВОДОВОД - КЉУЧ