Вести

ПОЧЕТАК РАДОВА НА ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“ У БОЉЕВЦИМА

На  згради Основне школа „Бранко Радичевић“ у Бољевцима, данас је  започета  реконструкција фасаде и свих оштећених делова објекта. Почетку радова  присуствовао је  председник Месне заједнице Бољевци Јанко Склабински.

ПОЧЕТАК РАДОВА НА ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“ У БОЉЕВЦИМА

-Кренули смо данас  на изради фасаде у Основној школи „Бранко Радичевић“. Такође, знамо да дуго ништа није рађено на овој школи, најмање тридесет година. Ово су радови који ће трајати око месец дана и биће рађени по савременим стандардима. Захвалио бих се челницима општине Сурчин на разумевању за реновирање основне школе, која ће 1.септембра дочекати ђаке са новим и лепшим изгледом - рекао је Јанко Склабински, председник Месне заједнице Бољевци.

ПОЧЕТАК РАДОВА НА ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“ У БОЉЕВЦИМАПОЧЕТАК РАДОВА НА ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“ У БОЉЕВЦИМА

Након дужег времена, данас су започети радови на уређењу и адаптацији фасаде школске  зграде у Бољевцима. Школа ће осим на естетици добити и на енергетској ефикасности јер се ради изолација по савременим стандардима за израду фасада.  Након тридесет година, ово је прва већа инвестиција на објекту коју  финсира општина Сурчин а  извођач радова је "CUBING" d.o.o.

ПОЧЕТАК РАДОВА НА ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“ У БОЉЕВЦИМАПОЧЕТАК РАДОВА НА ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“ У БОЉЕВЦИМА

Осим радова на фасади школске зграде у  Бољевцима је у току и адаптација старог Дома културе. Тренутно су у току радови на изграњи кровне конструкције, који теку по  планираном пројекту.

Дом културе у БољевцимаДом културе у Бољевцима