Вести

ПОДРШКА ОПШТИНСКОГ ОДБОРА СНС СУРЧИН ПРЕМИЈЕРУ И ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Општински одбор Српске напредне странке Сурчин, на челу са председником Милошем Дангубићем оштро осуђује прљаву кампању која се води у појединим медијима. Наиме, у последњих неколико месеци води се кампања против премијера Александра Вучића, али и осталих чланова Владе.

- Осуђујемо сваку врсту прљаве кампање која се води против Владе и премијера Александра Вучића. Очигледно је да је циљ овакве врсте пропаганде да се дестабилизује најјача политичка странка у Србији. Општински одбор СНС Сурчин пружа безрезервну подршку премијеру, али и свим члановима Владе. Министри, на челу са Александром Вучићем успели су да нашу земљу изведу на европски пут. Спровођене су социјалне, економске, али и друштвене промене - рекао је Милош Дангубић и додао да Општински одбор пружа подршку и министру унутрашњих послова, Небојши Стефановићу, који је такође све чешће на мети напада појединих медија.

- Општински одбор СНС Сурчин осуђује и сваку врсту негативне кампање која се води против министра Стефановића. Очигледно је да неким људима не одговара Србија која се веома успешно бори против корупције и организованог криминала  - рекао је Милош Дангубић.

Председник ОО СНС Сурчин је на крају рекао да верује да ће грађани подржати политику Александра Вучића и Српске напредне странке, јер желе да Србија буде стабилна држава у којој не владају тајкуни.

(Текст: И.П.)