Вести

ПОПРАВЉЕНЕ ЈАВНЕ ЧЕСМЕ У БОЉЕВЦИМА

Председник Месног одбора Бољевци 1 Јанко Склабински и  активисти СНС-а из Бољеваца, организовали су данас акцију „Помозимо комшији“ у оквиру које су   одмрзли   и поправили две јавне чесме у улици Мира у Бољевцима.

ПОПРАВЉЕНЕ ЈАВНЕ ЧЕСМЕ У БОЉЕВЦИМАПОПРАВЉЕНЕ ЈАВНЕ ЧЕСМЕ У БОЉЕВЦИМА

Услед квара и веома хладног времена, а под налетом јаких мразева, две јавне чесме у Бољевцима нису биле у функцији. Активисти  Српске напредне странке из Бољеваца, заједничким снагама поправили су чесме које користе Бољевчани, а које се налазе у улици Мира (код скретања за Наутичко село), и сада је једна чесма у функцији док је друга искључена, да се све одједном не замрзну.

ПОПРАВЉЕНЕ ЈАВНЕ ЧЕСМЕ У БОЉЕВЦИМАПОПРАВЉЕНЕ ЈАВНЕ ЧЕСМЕ У БОЉЕВЦИМА

 Услед веома хладног времена, чесме су биле залеђене, тако да су активисти морали прво  да их одледе и сатима разбијају лед око чесми, затим су променили старе славине, које су пукле, новим и овим путем замолили своје комшије да воде више рачуна о јавној имовини јер је то у интересу свих грађана Бољеваца.

ПОПРАВЉЕНЕ ЈАВНЕ ЧЕСМЕ У БОЉЕВЦИМАПОПРАВЉЕНЕ ЈАВНЕ ЧЕСМЕ У БОЉЕВЦИМА

Активисти из Бољеваца подржали су својим ангажовањем акцију „Помозимо комшији“, коју је покренула Српска напредна странка и тиме показали своју солидарност и бригу о својим суграђанима.

Председник Месног одбора Бољевци 1 Јанко Склабински позвао је  све старе и болесне, који нису у стању да се сами брину о себи, нарочито током временских непогода, да му се обрате а он ће заједно са својим активистима пронаћи начин да им се изађе у сусрет и помогне.

Текст: Татјана Лазаревић; Фото: Перо Ђурђевић