Вести

ПРЕДСЕДНИЦИ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА НА РАДНОМ САСТАНКУ КОД ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ СУРЧИН

Председник Општине Сурчин Стеван Шуша одржао је данас радни састанак са новоизабраним председницима Савета девет месних заједница на територији општине Сурчин.

У уводном делу председник Општине је нагласио да су председници Савета месних заједница први којима се грађани обраћају  и да очекује од њих да посао одраде квалитетно и поштено.

ПРЕДСЕДНИЦИ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА-САСТАНАК У ОПШТИНИ СУРЧИНПРЕДСЕДНИЦИ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА-САСТАНАК У ОПШТИНИ СУРЧИН

Затим се осврнуо на велике хладноће и снег који је падао у протеклом пероду и похвали рад  ЈП „Сурчин“, јер су све улице биле очишћене. Једино су мало заказали грађани који нису очистили снег испред својих кућа. Замолио је председнике месних заједница да се лично ангажују и сарађују са комуналним предузећем, и позивају их  ако нека улица није очишћена а нарочито да се ангажују, где су старачка домаћинства, да им се помогне и заједничким снагама очисти снег.

ПРЕДСЕДНИЦИ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА-САСТАНАК У ОПШТИНИ СУРЧИНПРЕДСЕДНИЦИ МЕСНИХ ЗАЈЕДНИЦА-САСТАНАК У ОПШТИНИ СУРЧИН

Затим је упознао председнике месних заједница са буџетом, који је ове године рестриктиван, и да средства која смо добили, морају се строго наменски утрошити. Нећемо успети ове године све да реализујемо што смо планирали, али ћемо се трудити да у сваком месту урадимо оно што је најпотребније.

Упознати су са трасом ауто-пута Београд-Јужни Јадран који треба да прође кроз нашу Општину и са радовима који треба да се спроведу у наредном периоду.

-У раду морамо бити синхронизовани и морамо увек реаговати у правом моменту. Потребно је да се сви активирају и да заједничким снагама урадимо што више у свакој месној заједници на натериторији наше Општине - нагласио је председник општине Сурчин Стеван Шуша.