Вести

ПРЕВОЗ ДО БЕЧМЕНА ЗА УЧЕНИКЕ ИЗ ПЕТРОВЧИЋА

Представници Градске општине Сурчин и Месне заједнице Петровчић, испратили су данас испред Основне школе у Петровчићу, полазак ученика од 5-8 разреда у школу у Бечмен и проверили како фунцкионише превоз минибусевима, које је обезбедила општина Сурчин за превоз ђака све док трају радови на деоници пута Сремска газела-Бечмен.

ПРЕВОЗ ДО БЕЧМЕНА ЗА УЧЕНИКЕ ИЗ ПЕТРОВЧИЋАПРЕВОЗ ДО БЕЧМЕНА ЗА УЧЕНИКЕ ИЗ ПЕТРОВЧИЋА

Због тренутних радова на асфалтирању саобраћајнице Сремска газела-Бечмен, пут је затворен за саобраћај и ученицима из Петровчића, који похађају наставу у ОШ „Душан Вукасовић Диоген“ у Бечмену од 5-8 разреда, пут до школе је много дужи. Родитељима и деци то представља  велики проблем. Захваљујући Градској општини Сурчин, обезбеђена су два  минибуса, која од данас, децу превозе од Петровчића до Бечмена и тиме је скраћен и  олакшан одлазак и повратак из школе, све док трају радови.

ПРЕВОЗ ДО БЕЧМЕНА ЗА УЧЕНИКЕ ИЗ ПЕТРОВЧИЋАПРЕВОЗ ДО БЕЧМЕНА ЗА УЧЕНИКЕ ИЗ ПЕТРОВЧИЋА

-Од Сремске газеле ка Бечмену, затворен је пут за саобраћај, што представља велики проблем за децу из Петровчића која похађају наставу у Основној школи у Бечмену. То су ђаци од петог до осмог разреда Основне школе. Требало им је доста времена да стигну до школе. Општина Сурчин је обезбедила два минибуса да деца могу да се безбедно превезу и брзо стигну до школе у Бечмену и то ће трајати док трају радови на том делу пута. Ја се надам да ће у среду да се нормализује саобраћај на тој деоници пута и да неће више бити проблема у превозу деце као и мештана Петровчића који морају да путују на посао и треба им мало више времена – рекао је Бојан Јовановић, члан Већа ГО Сурчин.  

ПРЕВОЗ ДО БЕЧМЕНА ЗА УЧЕНИКЕ ИЗ ПЕТРОВЧИЋАПРЕВОЗ ДО БЕЧМЕНА ЗА УЧЕНИКЕ ИЗ ПЕТРОВЧИЋА