Вести

РАДОВИ У ВОЈВОЂАНСКОЈ УЛИЦИ

Реконструкција Војвођанске улице у Сурчину отпочела је ове седмице и током извођења радова део ове улице биће затворен за саобраћај због чега је дошло и до измена траса јавног превоза.

Према речима председника општине Стевана Шуше ови радови представљају наставак реконструкције започете код зграде поште где је, због проблема са канализационом мрежом, дошло до застоја у радовима и измене пројекта.

Тренутни радови су прва фаза комплетне реконструкције Војвођанске улице од центра Сурчина до окретнице аутобуса. То подразумева проширење саобраћајнице како би се возилима омогућило лакше скретање ка ауто путу "Милош Велики". Због затаварања дела улице, у центру Сурчина су приметније гужве у саобраћају, па у општини моле возаче и пешаке за стрпљење док трају радови, јер ће се након реконструкције пута омогућити бољи проток саобраћаја, а гужве бити мање.

Радови у овом делу Војвођанске улице, према плану извођача, трајаће до 26. октобра, а након тога отпочеће друга фаза радова у центру, која подразумева реконструкцију Улице Браће Пухаловић.

Током тих радова биће измењена комплетна подземна инсталација од Браће Пухаловић до раскрснице са Обилићевим венцом. 

 

Извор: surcin.rs