Вести

РВАЧКИ КЛУБ „ФОРС“ ИЗ СУРЧИНА НИЖЕ УСПЕХЕ

Председник Скупштине ГО Сурчин Душан Вујадиновић организовао је свечани пријем за младе рваче, који су понос Сурчина, и упознао се са  успесима и резултатима Рвачког клуба „Форс“ из Сурчина.

Рвачки клуб „Форс“ основан је 2017. године а већ броји више од 200 медаља са  међународних такмичења. Тренер Рвачког клуба „Форс“ из Сурчина Павле Марковић, рвањем се бави 21 годину а 15 година је првак државе. Са Светског првенства носи бронзану медаљу и несебично дели своје знање члановима клуба. Тренинзи су бесплатни за сву децу, као и припреме и одлазак на такмичења, захваљујући људима добре воље, а клуб има и велику подршку Градске општине Сурчин и председника Стевана Шуше. Тренер се захвалио овим путем Звонку Жугају који ће бити генерални спонзор на Европском такмичењу борцу Михајлу Алимпијевићу.

Млади рвач из Сурчина Михајло Алимпијевић има 14 година и ученик  је ОШ „Вук Караџић“ Сурчин. Освојио је сребрну медаљу на Државном првенству и пласирао се на Европско првенство, које ће се одржати од 27-30. маја 2021. године у Софији у Бугарској.

Извор: surcin.rs