Вести

СЛАТКИШИ ЗА НАЈМЛАЂЕ СУРЧИНЦЕ

Црвени крст Сурчин у сарадњи са Општином Сурчин, организовaо је доделу новогодишњих пакетића за децу из социјално угрожених породица, као и пакете хигијене и хране.

СЛАТКИШИ ЗА НАЈМЛАЂЕ СУРЧИНЦЕСЛАТКИШИ ЗА НАЈМЛАЂЕ СУРЧИНЦЕ

 Током ове недеље, активисти Црвеног крста Сурчин и челни људи општине Сурчин, обишли су свих 7 места наше општине и том приликом уручили новогодишње пакетиће за најмлађе мештане, као и пакете хигијене и хране. Овом хуманом акцијом обухваћено је 96 породица и 145 малишана са општине Сурчин.

 СЛАТКИШИ ЗА НАЈМЛАЂЕ СУРЧИНЦЕСЛАТКИШИ ЗА НАЈМЛАЂЕ СУРЧИНЦЕ

-Годинама уназад Црвени крст Сурчин помаже социјално угрожене породице. Ово није једина акција коју ће Црвени крст Сурчина спровести у овој години. Од понедељка очекујемо донацију Црвеног крста Београд у виду хигијенских пакета, дечијих патика и школског прибора. Овом акцијом обухватићемо још деце из социјално угрожених породица са територије општине Сурчин. Све акције спроводимо заједничким снагама заједно са нашим волонтерима и људима добре воље –изјавила је  Сурчин Ана Блануша, секретар Црвеног крста Сурчин.

СЛАТКИШИ ЗА НАЈМЛАЂЕ СУРЧИНЦЕСЛАТКИШИ ЗА НАЈМЛАЂЕ СУРЧИНЦЕ

- Ово је друга година за редом у којој Општина Сурчин у сарадњи са Црвеним крстом Сурчин заједно спроводи акцију дељења новогодишњих пакетића и пакета хране и хигијене за социјално угрожене породице. Настојаћемо да у наредним годинама  још више унапредимо рад Општине и Црвеног крста Сурчин, да заједничким снагама учествујемо у још више акција и да покушамо да побољшамо социјалну слику општине Сурчин –  рекао је председник Скупштине општине Сурчин Душан Вујадиновић

СЛАТКИШИ ЗА НАЈМЛАЂЕ СУРЧИНЦЕСЛАТКИШИ ЗА НАЈМЛАЂЕ СУРЧИНЦЕ

Текст: Татјана Лазаревић; Фото: Црвени крст Сурчин