Вести

СОЛИДАРНОСТ ИЗНАД СВЕГА

Председник Месног одбора Сурчин 3 Михаило Медан, заједно са активистима Ратком Мрвићем и Александром Тодоровићем, током данашњег поподнева обишли су бака Славицу Мраовић (91 година) и том приликом уручили јој пакет са основним животним намирницама. 

СОЛИДАРНОСТ ИЗНАД СВЕГА – MO СУРЧИН 3СОЛИДАРНОСТ ИЗНАД СВЕГА – MO СУРЧИН 3

Бака Славица већ двадесет и пет година није у могућности да се самостално креће и брине о себи. Поред пакета који смо однели дали смо и уверење да је нећемо заборавити и да увек може да рачуна на нашу подршку и помоћ.

 Наши Сурчинци показали су солидарност и хуманост подржавајући акцију солидарности „Помози комшији“, коју је покренула Српска напредна странка, као потребу стварању простора за дијалог и помоћ нашим старијим грађанима. Иза себе имамо много реализованих акција солидарности, које смо успешно реализовали. Жеља нам је да помогнемо социјално угрожене суграђане и отклонимо сумњу да постоје добри људи.

Српска напредна странка захваљује се свима који учествују и подржавају нашу акцију солидарности „Помози комшији“ и позива све оне који су заинтересовани да нам се прикључе.

Текст: Татјана Лазаревић; Фото: Александар Тодоровић