Вести

СУРЧИН "ОПШТИНА ОТВОРЕНОГ СРЦА" 2024.

Сурчин је и овог првог дана Нове 2024. године показао да је општина отвореног срца захваљујући истоименој манифестацији која се по први пут одржала у дворишту Основне школе "22. октобар".

Добро расположење, позитивна енергија на сцени где су се многобројним посетиоцима представили играчи, плесачи и глумци на најбољи начин су започели годину. Најмлађе су забављали аниматори, кловнови, Деда мраз, ликови из омиљених цртаних филмова уз слатке и слане ђаконије.

За оне старије је била организована продајна изложба уникатних радова вредних сурчинских домаћица и домаћина, а атмосферу су додатно загрејали кувано вино и чај.

Ове године свим посетиоцима на располагању је бесплатно било и новотворено клизалиште у дворишту школе.

Манифестацију "Сурчин општина отвореног срца" организује Културни центар уз помоћ општине и привредника из Сурчина и Београда који су својим донацијама помогли и улепшали први дан 2024. у Сурчину. И ове године у организацију је била укључена и Прешколска установа "Сурчин" која је манифестацији дала хуманитарни карактер позвавши све присутне да пошаљу СМС поруку 1603 на број 3030 за помоћ у лечењу младог Стефана.

За крај манифестације уследило је изненађење за најмлађе јер је Деда мраз позвао своје помоћнике на мотоциклима који су им поделили новогодишње пакетиће.

 

Izvor: surcin.rs