Вести

СУРЧИНСКИ НАПРЕДЊАЦИ ПОДРЖАЛИ ХУМАНИТАРНИ КОНЦЕРТ ЗА ЛЕЧЕЊЕ МАЛОГ СРЂАНА

Општински одбор СНС Сурчин и омладина Српске напредне странке Сурчин, подржали су хуманитарни концерт за лечење малог Срђана Мишића из Бољеваца, који је организовала Градска општина Сурчин и Установа културе Сурчин а који је одржан данас, 22.августа са почетком у 20 часова на базенима „Queen“ у Добановцима, а сав приход од продатих улазница намењен је за лечење дечака.

http://surcin.sns.org.rs/sites/surcin.sns.org.rs/files/styles/large/public/images/galerija-slika/01_0.jpg?itok=moD2Z_Ezhttp://surcin.sns.org.rs/sites/surcin.sns.org.rs/files/styles/large/public/images/galerija-slika/02_0.jpg?itok=6L8FZkI5

Поред великог броја грађана са читаве територије општине Сурчин који су се одазвали позиву на помоћ, одазвао се и велики број  чланова Српске напредне странке као  и велики број омладине Српске напредне странке са читаве територије града Београда  и на тај начин су сви заједно помогли да се нашем малом суграђанину омогући даље лечење.

-Наш вид подршке је био у томе што смо шеровали позив за концерт на свим друштвеним мрежама и што смо позвали наше другаре да дођу и да помогнемо да се скупи што више новца за Срђана Мишића. Желео бих да се захвалим свим општинским одборима Српске напредне странке Београда који су нас подржали и дошли на хуманитарну журку за малог Срђана – рекао је Предраг Барош, председник Уније омладине СНС Сурчин.

На концерту који је био посвећен малом Срђану, вечерас је  певао велики број познатих естрадних уметника. Певачи који су присутнима улепшали вече били су : Слоба Васић, Пеђа Вујић, Ивана Станић, Мишел Гвозденовић, Игор Костић, Вања Зеленски, Гастоз и Ријалда а све у пратњи Аспирин бенда и Чартер бенда.

Срђан Мишић је стар 12 година и болује од ретинопатије – V степен (слепило). Неколико пута је, нажалост без очекиваног успеха, оперисан у Русији (Калуга). Једини начин да Срђан прогледа је одлазак у Лондон. Преглед и операција код изузетног стручњака заказана је за 28.08.2017. год. За предвиђено лечење му је потребно још 12.000 еура.