Вести

СУРЧИНСКИ НАПРЕДЊАЦИ ПРВИ ПРЕДАЛИ ЛИСТУ ЗА ОДБОРНИКЕ

Српска напредна странка Сурчин предала је листу под називом ,,Александар Вучић – За нашу децу“ Општинској изборној комисији у згради Градске општине Сурчин.

Прва изборна листа која је предала довољан број  потписа за излазак на локалне изборе у Сурчину је Српска напредна странка, са преко 1200 потписа грађана. Први на листи за локалне изборе Стеван Шуша, истакао је задовољство што су у великом броју, поред чланова странке, своје потписе дали и грађани који нису чланови Српске напредне странке. Све оно што је урађено у претходном периоду у Србији, и у Општини Сурчин, све оно што ради Александар Вучић и што ради Српска напредна странка, даје нам за право да ћемо добити поверење наших грађана, и у наредне четири године изградити још бољу, још стабилнију још просперитетну Србију – истакао је Шуша, и додао да ће Сурчин постати најпросперитетнија општина у Србији.

Глас за Српску напредну странку на изборима и коалицију ,,Александар Вучић – За нашу децу“ је сигуран глас за бољу будућност Србије, за бољу будућност Сурчина и наше деце!

М.К.