Вести

СУРЧИНСКИ ПЕНЗИОНЕРИ НА ЈЕДНОДНЕВНОМ БЕСПЛАТНОМ ИЗЛЕТУ

И данас су пензионери са територије општине Сурчин обишли комплекс манастира Каона у оквиру бесплатних једнодневних излета за пензионере, које је организовала Градска општина Сурчин за најстарије суграђане са своје територије.

Председник Градске општине Сурчин Стеван Шуша, поздравио је и на пут испратио сваку групу пензионера, а није крио задовољство што је општина Сурчин поново покренула акцију организовања излета за најстарије, за пензионере, који су имали највише одрицања у време короне. На тај начин Градска општина Сурчин је покушала да им се одужи за све што су до сада урадили.

Сви пензионери су имали освежење током излета, као и обезбеђеног лекара.

Након обиласка манастирских лепота, у Ресторану ,,Бечменска бара" у Бечмену за све пензионере био је обезбеђен ручак и забава уз музику, уз поштовање епидемиолошких мера и препорука Владе Републике Србије и Кризног штаба.

Градска општина Сурчин је овим акцијама улепшала лето најстаријим суграђанима, а циљ је био да се истакне шта су све најстарији суграђани урадили за наше друштво и на који начин треба да им се одужимо.

 

Mарина Кузмановић

Извор: surcin.rs