Вести

СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „БОЈЧИНСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2016“

Вечерас је на Летњој сцени, у прелепом амбијенту Бојчинске шуме у Прогару, свечано отворена манифестација „Бојчинско културно лето 2016“ концертом YU GRUPE.

СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „БОЈЧИНСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2016“

Организатори манифестације, која ће трајати све до 3. септембра, су Градска општина Сурчин и Културни центар Сурчин. Велики број грађана који је вечерас присуствовао свечаном отварању,  својим присуством су потврдили да  „Бојчинско културно лето“ треба да настави да траје. Позиву да присуствују фестивалу културе, одазвали су се бројни пријатељи ове манифестације. Представници Градске управе града Београда, представници министарстава Републике Србије, драги пријатељи из осталих Београдских општина, представници Градске општине Сурчин, представници Јавних предузећа, грађани који су допринели развоју општине Сурчин и многобројни посетиоци, увеличали су својим присуством свечано отварање фестивала културе „Бојчинско културно лето 2016“.

СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „БОЈЧИНСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2016“

Ово је седми по реду културно-уметнички фестивал, у наредна три месеца, грађани ће имати прилику да на Летњој сцени у прелепом амбијенту храстове шуме, виде бројне разноврсне програме. Ове године Градска општина Сурчин и Културни центар Сурчин потрудили су се да одрже реноме традиционалне манифестације која из године у годину све више сија. Манифестацију „Бојчинско културно лето 2016“ отворио је  председник ГО  Сурчин Стеван Шуша стиховима песме „Морнар“ и захвалио се YU GRUPI на свему што су до сада урадили.

СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „БОЈЧИНСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2016“

-Поштовани пријатељи, даме и господо, драги гости, драги Сурчинци, ево нас опет овде са другачијим садржајем и жељама, на Бојчинском културном лету. Манифестација „Бојчинско културно лето “ чини да наш Сурчин буде центар и главни град Београда. Ово је прилика да вам се свима захвалим што сте били са нама, што сте били уз нас и што смо захваљујући вама сада у прилици да креирамо садашњост и будућност Сурчина. У данима који долазе, понудићемо вам на овој сцени у хладу Бојчинске шуме, разноврсни културни програм. Надамо се да ћете уживати у програму а уједно кроз тај програм, приближићемо културу нашим грађанима као и грађанима целог Срема. Са културом је лепше и боље, са културом смо ближи једни другима, са културом смо бољи и богатији, са културом смо разумнији. То је све оно што у овом моменту недостаје и фали. Уживајте и веселите се заједно са нама и мислим да имамо разлога да се радујемо зато што смо на правом путу и што ћемо у наредном периоду учинити све да Сурчин направимо лепшим, богатијим и бољим. Мени је велика част и задовољство што могу да отворим „Бојчинско културно лето 2016“. Хвала, уживајте и живели! – рекао је председник општине Сурчин Стеван Шуша.

СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „БОЈЧИНСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2016“

Након свечаног отварања манифестације, посетиоци су уживали у одличном концерту нашег најдуговечнијег рок бенда YU GRUPE.

СВЕЧАНО ОТВАРАЊЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ „БОЈЧИНСКО КУЛТУРНО ЛЕТО 2016“