Вести

СВЕЧАНО ОТВОРЕН ПРВИ ФУДБАЛСКИ ТЕРЕН СА ВЕШТАЧКОМ ТРАВОМ НА ТЕРИТОРИЈИ ОПШТИНЕ СУРЧИН

Председник ФС Србије Славиша Кокеза отворио је у Добановцима први терен са вештачком травом, који испуњава све UEFA стандарде. Он се присутнима захвалио на дочеку и најавио још једну донацију ФСС.
- Председник Шуша је обећао да ће ове године дупло повећати буџет за фудбал и клубове. Ако испуни обећање, ФСС ће донирати још један терен општини Сурчин крајем године, истакао је Кокеза.
Председник ГО Сурчин Стеван Шуша се захвалио ФС Србије и председнику Кокези на свему што су урадили за општину Сурчин.
- Ово је почетак успешне сарадње са ФСС на спортском пољу. Општина Сурчин је препознала да је за омладину најбитније да се баве спортом и сходно могућностима помаже спортске клубове. Жеља свих нас је да Сурчин поново има асове, као што су легенде које су данас са нама, Бјековић, Петковић и Пантелић, истакао је Шуша.
Репрезентативац Србије Душан Тадић поздравио је присутне и истакао да је лепо на једном месту видети много деце која се баве фудбалом.
- Најбитнија ствар је да осећате љубав према фудбалу. Временом ће уз много труда и рада доћи резултати и постаћете добри фудбалери, рекао је Тадић.
ФС Србије донирао је спортску опрему клубовима са територије општине Сурчин.
Поред председника Кокезе и репрезентативца Тадића, отварању терена су присуствовали и генерални секретар ФСС Јован Шурбатовић, потпредседници ФСС Ненад Бјековић и Марко Пантелић, спортски директор Владимир Матијашевић, помоћник генералног секретара Мирко Глушчевић, председник ФС Београда Илија Петковић и председник ФС Сурчин Александар Тодоровић.
Догађају су присуствовали и члан Градског већа Милош Дангубић, заменик председника ГО Сурчин Петар Миљуш и општински функционери.