Вести

ТРИБИНА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ДОБАНОВЦИМА

Након одржане трибине у Петровчићу, у петак, 11. октобра, учесници исте су се упутили у просторије „Словачког дома“ у Добановцима где је такође одржана трибина, са намером да се препознају проблеми становника Добановаца и Сурчина, и размотри њихово решавање.   

Велики број грађана и чланова Општинског одбора Сурчин, на челу са председником ОО СНС Сурчин и чланом Градског већа Милошем Дангубићем и председником Градске општине Сурчин  и чланом Главног одбора СНС Стеваном Шушом дочекали су уважене госте: у име Градске управе Александра Марковића, помоћника градоначелника Града Београда, и Драгомира Петронијевића, члана Градског већа, са колегама и колегиницама; у име градских предузећа Драгана Ђорђевића, директора ЈКП ,,Београдски водовод и канализација“, са сарадницима, Павла Јанковића, извршног директора водоводног система ЈКП БВК, Милорада Милошевића, извршног директора за техничку подршку ЈКП БВК; Ненада Бајића, дирекција за грађевинско земљиште; Џафера Џафербеговића, ЈП ,,Путеви Београда“; Дамира Хандановића, в.д. директора ЦЕБЕФ-а, а међу њима и Предрага Младеновића, командира МУП ПИ Сурчин.

Трибину су, неколико минута после 19 часова,  отворили домаћини председник ОО СНС Сурчин Милош Дангубић који се захвалио на досадашњој сарадњи и подршци гостима, међу којима је нарочито издвојио г-дина Александра Марковића, али и најближе сараднике, колеге из градског већа. На речи захвалности се надовезао  председник ГО Сурчин Стеван Шуша, који је истакао шта је све урађено у општини у претходном периоду уз помоћ градских структура али и који су још радови планирани, те да Сурчин има све предиспозиције да буде најразвијенија Београдска општина, и да ће Сурчинци заједно радити на остварењу овог плана, са чијем циљем је и организована ова трибина.

Присутнима се обратио и г-дин Александар Марковић, и похвалио  рад председника ОО СНС Сурчин Милоша Дангубића и председника ГО Сурчин Стевана Шуше и њихов тим људи. Истакао је да су нека питања битна за грађане боље решена у општини Сурчин него у неким централним градским општинама, и напоменуо да су се сви учесници трибине овде окупили са једним заједничкимн циљем- да се боре за лепшу Србију, да обезбеде најбоље услове за живот становницима наше општине и реше све проблеме и сметње које ремете нормалне услове за живот. Присутни грађани су имали много питања за госте, на већину су добили одоговоре, а за нека питања су сачињене белешке и обећано је да ће се радити на њиховом решавању.

ОО СНС Сурчин следи полтику СНС, која на челу са председником Александром Вучићем води одговорну политику, бори се за очување мира и стабилности који ће омогућити даљи напредак и бори се за бољу будућност Србије. С тим циљем је сазван вечерашњи скуп, а одлична комуникација Општинског одбора СНС Сурчин са грађанима и градском управом наговештава да ће се овакав начин комуникације наставити, јер су присутни препознали њен значај.

Текст: Сања Тројановић