Вести

ТРИБИНА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У ПЕТРОВЧИЋУ

У оквиру кампање за градске изборе, који ће се одржати 4. марта 2018. године, вечерас је у препуном Дому културе у Петровчићу одржана трибина Српске напредне странке а грађанима су се обратили  кандидати за одборнике са листе „Александар Вучић – Зато што волимо Београд“ Андреја Младеновић и Владимир Орлић.

Трибину је отворио и поздравио све присутне члан Главног одбора СНС Стеван Шуша након чега се су се  грађанима обратила два кандидата за одборнике на листи Српске напредне странке „Александар Вучић – Зато што волимо Београд“  Андреја Младеновић и Владимир Орлић и говорили о свим важним стварима и добрим резултатима који су забележени у Граду Београду у претходне четири године.

 У сусрет предстојећим изборима 4. марта, говорници су  представили план и програм изборне листе „Александар Вучић – Зато што волимо Београд“ и истакли да ће се водити рачуна о томе да се сваки део престонице равномерно развија, као што се водило рачуна и до сада, а циљ је да  сваки грађанин буде истински задовољан било да живи у центру Града или у приградској општини.

 Да би се наставило са започетим пројектима и да би град Београд наставио да се гради и развија, потребно је да свим срцем подржимо листу Српске напредне странке и обезбедимо још један мандат успеха јер једино тако грађани Београда могу имати светлију и бољу будућност кроз стабилност, инвестиције и развој главног града као и целе наше земље.

Трибини је присуствовао велики број грађана из Петровчића и околних места као и чланови Српске напредне странке и ОО СНС Сурчин на челу са председником Милошем Дангубићем.