Вести

УЧЕНИЦИ ОСНОВНИХ ШКОЛА У БЕЧМЕНУ, ПЕТРОВЧИЋУ И СУРЧИНУ ДОБИЛИ СВОЈЕ ТАБЛЕТ РАЧУНАРЕ

Ученицима Основне школе „Душан Вукасовић Диоген“ из Бечмена и Петровчића и Основне школе „22. октобар“ из Сурчину подељени су таблет рачунара које је обезбедио Град Београд за све ученике трећег, четвртог, петог и шестог разреда.

Таблет рачунари које је обезбедио Град Београд представљају помоћно средство у раду које ће послужити ученицима да на лакши начин савладају градиво и да модернијим приступом долазе до потребних информација корисних за школовање.

Ђаци су изразили захвалност на добијеним рачунарима које могу користити искључиво за учење, а наставници и учитељи преко својих лаптопова у сваком тренутку могу бити у комуникацији са ученицима. Директори основних школа пружили су максималну подршку овој акцији и вредно учествовали у њеној реализацији.

Подели таблета присуствовали су председник Градске општине Сурчин Стеван Шуша, председник Скупштине ГО Сурчин Душан Вујадиновић, помоћник председника Градске општине Сурчин Милан Милетић, начелница Одељења за друштвене делатности Сања Караџић као и члан Већа Градске општине Сурчин Предраг Барош.

Извор: surcin.rs