Вести

ВЕСИЋ И МИРКОВИЋ СА ГРАЂАНИМА СУРЧИНА

У разговору са грађанима Сурчина члан Председништва Горан Весић, чланови Главног одбора Милош Дангубић и Стеван Шуша, као и шеф одборничке групе СНС-а у Скупштини града Београда Александар Мирковић,  сложили су се да cy Град Београд и градска јавна предузећа били пред банкротом због бахате политике коју је водио Драган Ђилас.

Том приликом Весић је рекао да је општина Сурчин јако важна, али да је у периоду власти Драгана Ђиласа била јако неразвијенa и запостављенa.

“Не смемо допустити људима без идеје да дођу на власт само ради личног богаћења. Да би држава напредовала и да би људи живели боље, важно нам је да доведемо инвеститоре. У наредном периоду највише инвестиција доћи ће управо у Сурчин, на тај начин ће се обезбедити нова радна места и грађани ће моћи да живе од свог рада”, казао је Весић и додао да се у Србији коначно води српска политика, као и да одговорна политика коју спроводи тим Српске напредне странке на челу са председником Вучићем гарантује мир, стабилност и бољу међународну позицију.

Мирковић се осврнуо на то да Ђилас, Јеремић, Обрадовић, и остала дружина из Савеза за силовање и вешање, има само један циљ, а то је како да се дочепају пуне градске касе и поново Београд и Србију доведу на руб пропасти.

“Ђилас није бринуо о грађанима и делио их је на грађане првог и другог реда, једино му је било важно како ће да увећа своје богатство. Једино што могу да понуде грађанима јесте позив на силовање, вешање, линч и крвопролиће. За нас из Српске напредне странке не постоји место које нећемо обићи. Боримо се за интерес сваког грађанина јер желимо да се Београд једнако развија, без обзира да ли неко живи у Јакову, Добановцима или на Теразијама, рекао је Мирковић и додао да грађани препознају да Српска напредна странка и председник Вучић имају јасну политику и да ће се борити за свако место у Београду и Србији једнако.

Дангубић и Шуша су поручили Сурчинцима да ће наставити да раде у њиховом интересу још ефикасније и од Сурчина створе још лепше и боље место за живот.

Извор: beograd.sns.org.rs